2008. november 29., szombat

Nyers lecsó

Volt még itthon pár illatos, szabadföldi paprika meg paradicsom. Gondoltam, vétek lenne megfőzni, fűszerezni őket, az illatuk alapján annyira finomak így natúr. Ezért csak kisebb falatnyi darabokra vágtam őket, egyenesen a tányérra:

Aztán meg melléültem, és nyugodtan elfalatoztam. Kézzel csipegetve.

A zöld húsú paprika még savanykás volt, a piros viszont meglepően édes. Az állaguk is más volt, de az adott szemen belül is voltak picit eltérő ízű darabok. Jólesett elropogtatni őket egy-egy puha paradicsomszeletet is közbeiktatva időnként.

2 megjegyzés:

harmony írta...

lassan nyersevő leszel:)

Dulmina írta...

Ott még azért nem tartok :)
De már készülőben erről egy bejegyzés.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails